حجت الاسلام غلامرضا حسینی نسب در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، با اشاره به این که یکی از مؤلفه ها و شاخصه های کاندیدای اصلح، رویکرد و جدیت او در مبارزه با تبعیض و فساد و تلاش برای تحقق عدالت است، اظهار داشت: در بسیاری از نظرسنجی های این روزها نیز مردم به شاخصه فسادستیزی اهمیت ویژه ای نشان می دهند و این مساله خود حکایت از مطالبه عمومی ملت در این قضیه مهم دارد.
وی افزود: از این حیث بنده معتقدم که نامزدهای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری باید در کنار ارایه ایده ها و برنامه های خود در عرصه های مختلف، راهکارهای پیشنهادی خود در امر مقابله با فساد و تبعیض را خطاب به ملت شریف ایران اعلام بدارند و از کلی گویی و شعارزدگی در این باره به شدت بپرهیزند.
این استاد حوزه خاطرنشان کرد: چنانچه بحث فسادستیزی به طور جدی و نه شعاری مورد توجه رئیس جمهور آینده قرار گیرد، رضایتمندی مردم از حاکمیت و دولت به معنای واقعی کلمه افزایش یافته و با مظاهر گوناگون فقر و تبعیض نیز برخورد می شود.
وی گفت: نکته حائز اهمیت دیگر این که از یاد نبریم خوی اشرافی گری و زندگی تجملاتی برخی مسئولان با روحیه فسادستیزی و عدالت طلبی همخوانی ندارد و باید مردم را آگاه کرد که نتیجه انتخاب آنها مشخص می کند که آیا دولت سیزدهم در جهت مقابله با فساد گام بر می دارد و در این خصوص برنامه دارد یا خیر.